Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor

Secţia Română - Regiunea Sibiu

Ziua copilului 01.iunie 2019.

Sîmbăta 1 Iunie, la galeria de artă CIRUS, din Medias str. Petofi Sandor nr.9, a fost prezentată expoziția de pictură ,,Culorile Păcii. Zîmbet de Copil,, de dr. Olimpia Tudoran, critic de artă, dr. Mihai Zgondoiu,  lector la facultatea de arte plastice ,,Nicolae Grigorescu,, din Bucuresti.

Partenerii evenimentului au fost SC Aprov SA Medias si IPA Regiune Sibiu.

Au fost expuse 219  lucrări executate de 37 de copii si tineri din Medias, Rădăuți si com Bazna.Toți copii s-au bucurat de cadouri si premii, constând în materiale pentru pictură si cărți, prin bunăvoința sponsorilor si organizatorilor pe care-i identificați pe afisul expoziției! Cele mai apreciate credem că au fost prăjiturile dăruite de cofetăria ,,E dulce,, a doamnei Livia Savu!

De subliniat si participarea puilor de polițisti, începând cu cel mai tânăr participant, Alexander Dumbreanu, surorile Iulia Tătar (6ani) Antonia Tătar (13 ani) si Ana Covaci (9ani)

Expoziția s-a bucurat de un mare succes, având o audiență numeroasă pentru care la un moment dat, galeria a devenit mai puțin încăpătoare! Copii poartă cu ei, întotdeauna succesul!

Sunteți invitați a vizita această frumoasă expoziție care va fi disponibilă până pe 14 iunie 2019, comform programului galeriei: 12-17; sâmbăta, 13-17. Lucrările sânt expuse pe cele două nivele ale Galeriei, pe grupe de vârstă: la demisol , lucrările grupelor 5-9, 10-12 ani (peste 100 de lucrări!)

Vă asteaptă zâmbetul si lumina picturilor copiilor!

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Doriţi să deveniţi membru?