Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor

Secţia Română - Regiunea Sibiu

Concurs de table “ZARUL ZURLIU”

ASOCIAȚIA POLIȚIONALĂ INTERNAȚIONALĂ

REGIUNEA 1 SIBIU 

 

 

                                                        "ZARUL ZURLIU" și "PESTELE EPILEPTIC"

 

      Două titluri de concursuri IPA sunt organizate cu multă umor și îndrăzneală de un grup care atrage imediat simpatia celor care răspund de invitația celor de la IPA3 ALBA, Penitenciarul AIUD.

      Nu a fost o surprinzã ca, vineri, 29 martie 2019, 40 de concurenți au fost inscrisi la un concurs "nebun" de luptă în încercarea de a obține o supremație, chiar dacă poate fi etichetat ca "ZURLIU".

Alegerea locului competiției, la cabana OASA de pe TRANSALPINA, a fost însoțită de un timp superb, de un soare generos, chiar dacă lacul de acumulare cu acelasi nume, inca era frig.

Echipa presedintelui IPA3 ALBA, CRISTI POP, a reusit sa pregateasca terenurile de "lupta" unde am avut placerea sa intalnim colegii de la IPA2 TIMISOARA, IPA2 CLUJ, IPA1 SATU MARE. IPA2 SALAJ, IPA3 NEAMT, dar și un puternic local din SUGAG și SEBES.

      Pe un sistem all inclusive, gazdele cabanei OASA, au oferit condiții excelente pentru mobilizarea mentală a concurenților care au batut "babaroasele" până târziu în noapte.

      Semifinalele și finala, au fost urmărite cu intensitate, tensiunile insotind o competiție masculină plina de adrenalină. 

      Acordarea diplomelor de participare cu titlurile "haioase", dar și o cupă pentru un concurent de aplauze, care în spiritul olimpic au apreciat importanța prezentei și inchegarea unor viitoare prietenii.

      Finalul a fost surprinzator prin anuntul unei viitoare confruntari la PALTINIS -Platos -Jud, Sibiu, in cca.2 saptamani .... De ce nu? de la SUGAG ... la JINA ... POIANA ... MIERCUREA SIBIULUI ... SIBIU ... CURMATURA ..., o nebunie de traseu turistic!

 

                                                            PRESEDINTE IPA REGIUNEA 1 SIBIU 

                                                            MARIAN DORIN DUMBREAN 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Doriţi să deveniţi membru?