Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor

Secţia Română - Regiunea Sibiu

Despre noi

SCURT ISTORIC AL SECŢIEI ROMÂNE

La 31 iulie 1992, la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost constituit un Comitet de Iniţiativă care a decis înfiinţarea Secţiei naţionale a IPA şi întocmirea tuturor documentelor necesare pentru obţinerea personalităţii juridice, un rol important avand domnul generallocotenent dr. ing. Iulian Medrea.
Comitetulde Iniţiativă a decis formarea unui Comitet Executiv al noii asociaţii, constituit din şapte membri, preşedinte executiv fiind ales şeful de atunci al Poliţiei Române, generalul-maior Gheorghe Gambrea, iar ca Secretar General domnul general dr. ing. Iulian Medrea. La 25 octombrie 1996 cu ocazia Congresului Internaţional de la Brisbane/Australia, Secţia Română a fost recunoscută ca membru cu drepturi depline al Asociaţiei.
De la infiintare Secţia naţională IPA a grupeaza în cele peste 150 de regiuni (filiale teritoriale) din structura sa, câteva zeci de mii de membri, politisti activi sau pensionari . Ca o recunoastere a activitatii sale , IPA ROMANIA a fost nominalizata ca si gazdă a celei de-a 37-a Conferinţe a Comitetului Executiv Internaţional IPA (IEC).
Secţia română a fost si este o prezenţă activă la aproape toate manifestările organizate la nivel mondial.

Comitetul executiv

Conducerea IPA Sibiu

Statutul asociaţiei

Descarcă fişierul

Despre Judeţul Sibiu

Prezentare pe scurt

Acte necesare

pentru a deveni membru

Publicaţii

Publicaţiile regiunii nastre

Parteneriate

Asociatiile IPA partenere

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Doriţi să deveniţi membru?